Over …

DSC_5674
Marcel Lanooij: Ontrafelt en Verbindt.

De primaire kwaliteiten van Marcel zijn te vangen in zijn woorden: analytisch, gedreven, nauwkeurig en resultaatgericht. Ingewikkelde problemen kan hij snel ontrafelen en terugbrengen tot hanteerbare vraagstukken. Zijn aanpak is te kenmerken als pragmatisch en mensgericht met gedragen en werkbare oplossingen als resultaat. Marcel is in staat om gestructureerd projectmatig werken te combineren met flexibiliteit, zonder het tijdspad en de kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. Daarnaast zal hij de aanwezige kwaliteiten binnen de organisatie ontwikkelen en benutten en is hij in staat zijn communicatie af te stemmen op alle niveaus binnen de organisatie.

Leon van Leeuwen: Hart voor het onderwijs. Gevoel voor ICT.

De kracht én ambitie van Leon is het omzetten van theoretische doelen in praktisch functioneren. Daarbij richt Leon zijn aandacht aan het stimuleren van de aanwezige intrinsieke motivatie en het benutten van ieders individuele kwaliteiten. Balans houden tussen draagvlak creëren en de te bereiken doelen is een kwaliteit van Leon. Hij kan goed schakelen tussen de verschillende niveaus en belanghebbenden. Deze eigenschap in combinatie met het bewustzijn van de steeds sneller veranderende omgeving maakt hem succesvol op het doorlopende pad van veranderingen.

Leon van Leeuwen - linkedin (2)
cropped-LogoSamenWERKT-2015v1.png
SamenWERKT: ICT voor beter onderwijs

Binnen samenWERKT komen kennis en ervaring van de ICT en het onderwijs samen. Door deze ervaring en kennis is samenWERKT de ontbrekende schakel tussen leverancier en klant. Mogelijkheden en verwachtingen worden optimaal op elkaar afgestemd. Onze aanpak is gebaseerd op de uitgangspunten van projectmatig creëren. Hiermee wordt resultaatgericht gewerkt door gebruik te maken van de aanwezige kwaliteiten binnen de organisatie met een gedragen eindresultaat als opbrengst.

Contact

KvK-nummer: 58753826

Leon van Leeuwen
06 – 45 29 86 54
leon@samenwerkt.net

Marcel Lanooij
06 - 37 61 72 59
marcel@samenwerkt.net

Samenwerkt is een handelsnaam van:

Logo-GewoonDOEN-2015v1

Ondersteund door WordPress | Thema: Sydney van aThemes.